φυσικοθεραπεία

Σύρος

Κυκλάδες

pilates

βελονισμός

φυσικοθεραπευτής

μασάζ

ΓΙΩΡΓΙΟΣ ΤΕΝΤΖΕΡΑΚΗΣ - PT, MT, OSD

Ο Γιώργος είναι ο επιστημονικός διευθυντής του MTS στη Σύρο. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Αθηνών, καθώς και της σχολής χειροπρακτικής Maitland. Ως πιστοποιημένος Οστεοπαθητικός από τη Γερμανική Σχολή Οστεοπαθητικής, Χειροπρακτικός από το Ινστιτούτο Ackermann στη Σουηδία, μέλος της Chinese Federation of Acupuncture Society και του Ευρωπαϊκού Συλλόγου Μοντέλου Περιτοναϊκής Διαστρέβλωσης (FDM) , ο Γιώργος εμπλουτίζει την επιστημονική του κατάρτιση σε μεθόδους όπως medical taping, dry needling (λύση των μυοπεριτοναικών σπασμών με τη χρήση ξηράς βελόνης), δια χειρός θεραπεία των trigger point, θεραπεία με βεντούζες, βοτανοθεραπεία και βελονισμό. Με την υποστήριξη της ομάδας του, κυκλοφόρησε το 2015 την καινοτόμο στο χώρο της φυσικοθεραπείας εφαρμογή Manual therAPPist, η οποία είναι σχεδιασμένη για να βοηθά τους θεραπευτές να συλλέγουν πληροφορίες ώστε να διαμορφώσουν το πλήρες ιατρικό ιστορικό για κάθε ασθενή. Ως απόφοιτος της Μικρασιατικής Τραπεζουντίου Θεραπείας από το Πανεπιστήμιο Αθηνών, ο Γιώργος ασκεί αυτό το μοναδικό είδος θεραπείας στο Κέντρο MTS στη Σύρο.

close

ΜΑΡΙΑ ΤΕΝΤΖΕΡΑΚΗ – ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ ΠΑΧΕΟΣ ΕΝΤΕΡΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΡΙΑ PILATES

Η Μαρία είναι απόφοιτος του Τμήματος Νοσηλευτικής του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Αθηνών και εργάστηκε ως νοσοκόμα στην Αθήνα για 11 χρόνια. Είναι πιστοποιημένη Yδροθεραπεύτρια παχέoς εντέρου, μέλος του Παγκοσμίου Συλλόγου Υδροθεραπευτών Παχέος Εντέρου (I-ACT) και εκπαιδεύτρια του προγράμματος BASI Pilates Mat and Equipment. Στο MTS Σύρος, η Μαρία εξειδικεύεται στην Yδροθεραπεύτρια Παχέoς Εντέρου, στο Clinical Pilates και στη Λασποθεραπεία από τη Νεκρά Θάλασσα.

close

ΜΑΙΡΗ-ΕΙΡΗΝΗ ΒΑΜΒΑΚΟΥΣΗ – ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ

Η Μαίρη είναι απόφοιτος του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Στερεάς Ελλάδας. Έχει ολοκληρώσει τις μεταπτυχιακές της σπουδές στη Μικρασιατική Τραπεζούντιο Θεραπεία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Στο MTS Σύρος εξειδικεύεται στην ηλεκτροθεραπεία, στο θεραπευτικό μασάζ, στη Μικρασιατική Τραπεζούντιο Θεραπεία και στη Λασποθεραπεία από τη Νεκρά Θάλασσα.

close

ΣΠΥΡΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ - ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ

Ο Σπύρος είναι πτυχιούχος Φυσικοθεραπείας του ΑΤΕΙ Πατρών. Είναι πιστοποιημένος Ergon θεραπευτής και απόφοιτος της Μικρασιατικής Τραπεζουντίου Θεραπείας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

close
ΟΡΟΙ &
ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
email us
telephone
PURPLESHEEP.GR
DESIGNED BY
ENGLISH facebookinstagram

Δημιουργία προσωπικού ιατρικού ιστορικού

Εξατομικευμένο πρόγραμμα θεραπείας

Δια χειρός θεραπεία

Όταν η θεραπεία γίνεται εμπειρία ζωής

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ MTS

Το MTS στη Σύρο είναι κέντρο αποκατάστασης και ευεξίας που ασπάζεται τη φιλοσοφία της ολιστικής προσέγγισης της υγείας, προσαρμοσμένη στις προσωπικές ανάγκες του κάθε ανθρώπου. Η επιστημονική ομάδα μας ειδικεύεται σε θεραπείες όπως οστεοπαθητική, χειροπρακτική, φυσικοθεραπεία, θεραπευτικό μασάζ, Clinical Pilates. Επικεντρωνόμαστε στον κάθε ασθενή ξεχωριστά, χρησιμοποιούμε την εφαρμογή Manual therAPPist, μια καινοτομία στο χώρο της φυσικοθεραπείας από τον Γεώργιο Τεντζεράκη DO και την ομάδα του, για την κλινική αξιολόγηση και τη δημιουργία προσωπικού ιατρικού προφίλ με στόχο τη διαμόρφωση εξατομικευμένου θεραπευτικού πλάνου.

Όλες οι θεραπείες

ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ

"Φανταστική μάλαξη! Ο πόνος και το άγχος έχει εξαλειφθεί. Πραγματική στιγμή χαλάρωσης!"

Cristiane Roussin

"Η ομάδα του κέντρου MTS έχει αποδείξει ότι, άριστοι υπάρχουν, και επιτελούν σπουδαίο και σοβαρό έργο! Χαίρομαι που συναντήθηκαν οι δρόμοι μας."

Ιωάννα Ελμαζή

"Μέσα σε 12 μέρες κατάφεραν να με ανακουφίσουν από ενοχλήσεις αθλητικών κακώσεων που με ταλαιπωρούσαν μήνες, προσεγγίζοντας το πρόβλημά μου με κατανόηση, επαγγελματισμό και υψηλού επιπέδου τεχνικές!"

Μάιτα Γιαννοπούλου - Παιδίατρος

"Είναι κόσμημα να υπάρχουν τέτοια κέντρα και προσωπικό"

Έφη Κίλογλου

"Είχα ένα χρόνιο πόνο στο δεξί  μου ώμο και μετά από 3 θεραπείες οστεοπαθητικής, απλά ο πόνος εξαφανίστηκε. Εντυπωσιάστηκα από το επίπεδο των παρεχόμενων θεραπειών και την υψηλή αποτελεσματικότητα!"

Γιώργος Πάττας - Ιατρός Δερματολόγος

"Περπατούσα με πατερίτσα λόγω προβλήματος στο γόνατο και πολλούς πόνους. Γιώργο, μου πήρες τους πόνους και μπορώ και περπατάω! Ευχαριστώ από καρδιάς. Είμαι ευγνώμων"

Λένα Ρούσσου