θεραπευτικά πακέτα

Σύρος

Κυκλάδες

Ελλάδα

Ευεξία

Αναζωογόνηση

ΟΡΟΙ &
ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
PURPLESHEEP.GR
DESIGNED BY
ENGLISH facebookinstagram
telephone
email us

BOOK

BASIC

Συνδυάστε διακοπές με θέα στο Αιγαίο και θεραπείες αναζωογόνησης ή αποκατάστασης. Αποφύγετε την ταλαιπωρία των μετακινήσεων μιας και οι μοντέρνες σουίτες μας και το Κέντρο Ευεξίας βρίσκονται στον ίδιο όροφο. Βιώστε την εμπειρία του θεραπευτικού ύπνου στα στρώματα και μαξιλάρια Tempur-Pedic που θα βρείτε στις σουίτες μας και αναγεννηθείτε κάνοντας τις διακοπές σας στη Σύρο. Η ομάδα ειδικευμένων θεραπευτών μας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εξατομικευμένων θεραπειών που θα σας ανανεώσουν και χαλαρώσουν. Συμβουλευτείτε μας για το τι σας ταιριάζει και εμείς χρησιμοποιώντας σύγχρονες τεχνολογίες, όπως η καινοτόμος εφαρμογή του Γιώργου Τεντζεράκη και της ομάδας του Manual therAPPist, για τη δημιουργία του προσωπικού ιατρικού προφίλ και πλάνου. Επιλέξτε το πακέτο που σας ταιριάζει για να χαλαρώσετε και να θεραπεύσετε το σώμα σας.

Διαμονή: 5 ημέρες στην Junior Suite με πανοραμική θέα στη θάλασσα
Θεραπευτικές συνεδρίες: 3 (ανάλογα με κάθε περίπτωση)
Clinical Pilates: 3 συνεδρίες
Κλινική αξιολόγηση και δημιουργία προσωπικού ιατρικού προφίλ

Την πρώτη ημέρα θα συναντήσετε τον φυσικοθεραπευτή-οστεοπαθητικό μας, ο οποίος χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Manual therAPPist θα δημιουργήσει το ιατρικό σας προφίλ προκειμένου να διαμορφώσει το δικό σας πλάνο. Σειρά έχει μια ατομική συνεδρία με τον ειδικευμένο στη μέθοδο Clinical Pilates φυσικοθεραπευτή του Κέντρου μας, ο οποίος θα αξιολογήσει τη στάση του σώματος και τη σταθερότητα του κορμού σας για να διαμορφώσει το κατάλληλο πρόγραμμα για εσάς. Απολαύστε υπέροχες διακοπές στο νησί της Σύρου και αφεθείτε στη φροντίδα έμπειρων επαγγελματιών για να ανανεώσετε σώμα και πνεύμα και να μάθετε πώς θα βελτιώσετε την υγεία σας μέσα από εφαρμογές όπως εξασκώντας διαφραγματική αναπνοή και συγκεκριμένες ασκήσεις.

Τιμές:
700 € / 1 άτομο
950 € / 2 άτομα


High Season: Ιούλιος / Αύγουστος
900 € / 1 άτομο
1200 € / 2 άτομα

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ

PREMIUM

Συνδυάστε διακοπές με θέα στο Αιγαίο και θεραπείες αναζωογόνησης ή αποκατάστασης. Αποφύγετε την ταλαιπωρία των μετακινήσεων μιας και οι μοντέρνες σουίτες μας και το Κέντρο Ευεξίας βρίσκονται στον ίδιο όροφο. Βιώστε την εμπειρία του θεραπευτικού ύπνου στα στρώματα και μαξιλάρια Tempur-Pedic που θα βρείτε στις σουίτες μας και αναγεννηθείτε κάνοντας τις διακοπές σας στη Σύρο. Η ομάδα ειδικευμένων θεραπευτών μας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εξατομικευμένων θεραπειών που θα σας ανανεώσουν και χαλαρώσουν. Συμβουλευτείτε μας για  το τι σας ταιριάζει και εμείς χρησιμοποιώντας σύγχρονες τεχνολογίες, όπως η καινοτόμος εφαρμογή του Γιώργου Τεντζεράκη και της ομάδας του Manual therAPPist, για τη δημιουργία του προσωπικού ιατρικού προφίλ και πλάνου. Επιλέξτε το πακέτο που σας ταιριάζει για να χαλαρώσετε και να θεραπεύσετε το σώμα σας.

Διαμονή: 5 ημέρες στη Junior Suite με πανοραμική θέα στη θάλασσα
Θεραπευτικές συνεδρίες: 5 (μια θεραπεία την ημέρα )
Clinical Pilates: 5 (διάρκειας 1 ώρας την ημέρα)
Κλινική αξιολόγηση και δημιουργία προσωπικού ιατρικού προφίλ

Την πρώτη ημέρα θα συναντήσετε τον φυσικοθεραπευτή-οστεοπαθητικό μας, ο οποίος χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Manual therAPPist θα δημιουργήσει το ιατρικό σας προφίλ προκειμένου να διαμορφώσει το σχέδιο θεραπείας σας. Σειρά έχει μια προσωπική συνεδρία με τον ειδικευμένο στη μέθοδο Clinical Pilates φυσικοθεραπευτή του Κέντρου μας, ο οποίος θα αξιολογήσει τη στάση του σώματος και τη σταθερότητα του κορμού σας για να διαμορφώσει το κατάλληλο πρόγραμμα για εσάς. Απολαύστε υπέροχες διακοπές στο νησί της Σύρου και αφεθείτε στη φροντίδα έμπειρων επαγγελματιών για να ανανεώσετε σώμα και πνεύμα και να μάθετε πώς θα βελτιώσετε την υγεία σας μέσα από εφαρμογές όπως εξασκώντας διαφραγματική αναπνοή και συγκεκριμένες ασκήσεις.

Τιμές:
950 € / 1 άτομο
1300 € / 2 άτομα


High Season: Ιούλιος / Αύγουστος
1100 € / 1 άτομο
1500 € / 2 άτομα

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ

GOLD

Συνδυάστε διακοπές με θέα στο Αιγαίο και θεραπείες αναζωογόνησης ή αποκατάστασης. Αποφύγετε την ταλαιπωρία των μετακινήσεων μιας και οι μοντέρνες σουίτες μας και το Κέντρο Ευεξίας βρίσκονται στον ίδιο όροφο. Νιώστε την εμπειρία του θεραπευτικού ύπνου στα στρώματα και μαξιλάρια Tempur-Pedic που θα βρείτε στις σουίτες μας και αναγεννηθείτε κάνοντας τις διακοπές σας στη Σύρο. Η ομάδα ειδικευμένων θεραπευτών μας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εξατομικευμένων θεραπειών που θα σας ανανεώσουν και χαλαρώσουν. Συμβουλευτείτε μας για  το τι σας ταιριάζει και εμείς χρησιμοποιώντας σύγχρονες τεχνολογίες, όπως η καινοτόμος εφαρμογή του Γιώργου Τεντζεράκη και της ομάδας του Manual therAPPist, για τη δημιουργία του προσωπικού ιατρικού προφίλ και πλάνου. Επιλέξτε το πακέτο που σας ταιριάζει για να χαλαρώσετε και να θεραπεύσετε το σώμα σας.

Διαμονή: 6 ημέρες στη Σουίτα με πανοραμική θέα στη θάλασσα
Θεραπευτικές συνεδρίες: 5 (μια θεραπεία την ημέρα, αναλόγως την περίπτωση)
Clinical Pilates: 5 συνεδρίες (διάρκειας 1 ώρας την ημέρα)
Κλινική αξιολόγηση και δημιουργία προσωπικού ιατρικού προφίλ

Την πρώτη ημέρα θα συναντήσετε τον φυσικοθεραπευτή-οστεοπαθητικό μας, ο οποίος χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Manual therAPPist ώστε να δημιουργήσει το ιατρικό σας προφίλ προκειμένου να διαμορφώσει το δικό σας πλάνο. Ο βοτανοθεραπευτής-διατροφολόγος μας θα έχει μια δομημένη συζήτηση μαζί σας για να σχεδιάσει το πρόγραμμα διατροφής και τα βότανα που σας ταιριάζουν αλλά και να σας συμβουλεύσει σχετικά με τη διατροφική συμπεριφορά σας. Σειρά έχει μια προσωπική συνεδρία με τον ειδικευμένο στη μέθοδο Clinical Pilates φυσικοθεραπευτή του Κέντρου μας, ο οποίος θα αξιολογήσει τη στάση του σώματος και τη σταθερότητα του κορμού σας για να διαμορφώσει το κατάλληλο πρόγραμμα για εσάς. Κάθε μέρα περιλαμβάνει μία θεραπεία, μία ωριαία συνεδρία θεραπευτικού μασάζ και μία ωριαία συνεδρία Clinical Pilates με ειδικά όργανα (Reformer, Tower, Chair).

Τιμές:
1600 € / 1 άτομο
2300 € / 2 άτομα


High Season: Ιούλιος / Αύγουστος
1900 € / 1 άτομο
2600 € / 2 άτομα

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ

"We stayed 11 days at George’s place and enjoyed every minute!The place is very clean and located close to restaurants,shops and bakery. We also enjoyed a private Pilates session with an excellent instructor and a professional physiotherapy treatment.’"

Hana

"A beautiful center of care and therapy with competent stuff. Clean and avant-Garde (with a view of the breathtaking sea) , cure is natural and some of them go back to ancient Chinese and Greek medicine. After some sessions I could notice the difference and improved my posture."

Chiara Aliotta

"Stayed for a few days and was able to completely disconnect, relax and recharge. Studios are super clean, elegantly decorated and very functional. Great chiropractic center next door to the studios. While I was there I was able to do pilates and benefit from George’s chiropractor and physiotherapist skills. ‘"

Rodolphe

"We had a fantastic stay in the apartment. Lovely private teracce overlooking Finicas beach. The guys were extremely helpful! We also treated to a wonderful massage during our stay, which a real added bonus! Would strongly advise staying here if you are looking for a relaxing break."

Andy